Seetakokachiluka Old – Alalu Kalalu Egasi Egasi Song Lyrics

Seetakokachiluka Old Songs Lyrics with Videos: Listen to the songs starring Aruna, Karthik in this telugu movie with music composed by Bharathi rajaa, Ilayaraja Seetakokachiluka Old is an telugu movie – song album Seetakokachiluka Old Aruna, Karthik. Seetakokachiluka Old released in 1983 There are 4 songs in Seetakokachiluka Old , Songs Lyrics are provided in the below list with song details.


Lyrics

sa gaa maa paa nii saa sa ni
pa ma ga saa ma ma paa pa pa
paa ga ma pa ga ma ga saa
ni ni saa sa sa ga ga saa sa
sa nii sa gaa ga ma ma paa
saa sa nii nii paa pa maa ma
gaa ga saa sa nii sa
sa sa sa ni ni ni pa pa pa
ma ma ma ga ga ga sa sa sa
ni ni saa alalu kalalu yegasi
yegasi alasi solasi poyE

sa ga paa pa pa paa ma ma paa
pa pa paa pagalu rEyi alasi murisE
pa ni pa ni pa sa ni pa maa gaa
sandhyaaraagamlO praaNam praaNam kalisi
virisE jeevana raagamlO nee chirunavvula
sirimuvvala savvaDi vinTE aa sandaDi vini
Dendamu kiTikeelu terachukonTE nee pulupu
ane kululakE kaliki vennela chilikE nee
jaDalO gulaabikani mallelerrabaDi aligE
nuvvu paTTucheera kaDitE O puttaDi bomma
aa kaTTubaDiki tarinchEnu paTTu purugu
janmaa naa puttaDi bomma


Lyricist:

Music Director: Bharathi Rajaa

Label:

Cast: aruna, Karthik